Predicting meat quality with biomarkers - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Fleischwirtschaft International Année : 2012

Predicting meat quality with biomarkers

Résumé

absent

Mots clés

Domaines

Biologie animale
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Te Pas et al 2012 Fleischwirtschaft International_1.pdf (12.96 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01210383 , version 1 (28-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01210383 , version 1
  • PRODINRA : 183780

Citer

Marinus Te Pas, Bénédicte Lebret, Marie Damon, Bo Thomsen, Mariusz Pierzchala, et al.. Predicting meat quality with biomarkers: In the course of the EU QPorkChains project, biomarkers have been tested as a tool for monitoring meat traits. Fleischwirtschaft International, 2012, 27 (4), pp.18-22. ⟨hal-01210383⟩
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