Effects of dietary vitamin E supplementation and fish oil replacement on antioxidant and fatty acid status in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) juveniles - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2014

Effects of dietary vitamin E supplementation and fish oil replacement on antioxidant and fatty acid status in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) juveniles

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02741218 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02741218 , version 1
  • PRODINRA : 274067

Citer

Stéphanie Fontagné-Dicharry, Daniel Quintana Cobo, Anne Surget, Vincent Veron, Laurence L. Larroquet, et al.. Effects of dietary vitamin E supplementation and fish oil replacement on antioxidant and fatty acid status in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) juveniles. Aquaculture Europe 2014, Oct 2014, Saint Sébastien, Spain. , 1500 p., 2014, Adding value. Abstracts. ⟨hal-02741218⟩
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