Impact of an addition of phospholipids as emulsifiers on structural, rheological and sensory properties of a cream cheese model - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02748821 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02748821 , version 1
  • PRODINRA : 331466

Citer

Aliénor Coutouly, Alain Riaublanc, Isabelle Gaucher, Monique Axelos M.A.V.. Impact of an addition of phospholipids as emulsifiers on structural, rheological and sensory properties of a cream cheese model. The DREAM Project International Conference From Model Foods to Food Models ; Nantes (France) - (2013-06-24 - 2013-06-26) / Conférence, Institut National de Recherche Agronomique (INRA). UAR Département Caractérisation et Elaboration des Produits Issus de l'Agriculture (1008)., 2013, Nantes, France. 108 p. ⟨hal-02748821⟩

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