The HabEat project. Determining factors and critical periods in food habit formation and breaking in early childhood: a multidisciplinary approach - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

The HabEat project. Determining factors and critical periods in food habit formation and breaking in early childhood: a multidisciplinary approach

Résumé

The HabEat project. Determining factors and critical periods in food habit formation and breaking in early childhood: a multidisciplinary approach. Seminar of the Joint Programming Initiative
Fichier principal
Vignette du fichier
2012_nicklaus_seminaire_pays_bas_1.pdf (125.44 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-01539467 , version 1 (06-06-2020)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-01539467 , version 1
  • PRODINRA : 367823

Citer

Sophie Nicklaus, Sylvie Issanchou. The HabEat project. Determining factors and critical periods in food habit formation and breaking in early childhood: a multidisciplinary approach. Seminar of the Joint Programming Initiative , Jun 2012, Den Haag, Pays-Bas. 4 p. ⟨hal-01539467⟩
30 Consultations
23 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More