Interrelationships between thermomechanical treatment and macromolecular degradation of maize starch in a novel rheometer with preshearing - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Cereal Science Année : 1987

Interrelationships between thermomechanical treatment and macromolecular degradation of maize starch in a novel rheometer with preshearing

Relations entre intnsite du traitement thermomecanique et degradation macromoleculaire d'amidon de mais dans un nouveau rheometre a precisaillement

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Dates et versions

hal-02722967 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02722967 , version 1
  • PRODINRA : 84253

Citer

Bruno Vergnes, J.P. Villemaire, Paul Colonna, J. Tayeb. Interrelationships between thermomechanical treatment and macromolecular degradation of maize starch in a novel rheometer with preshearing. Journal of Cereal Science, 1987, 5, pp.189-202. ⟨hal-02722967⟩

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