The role of cell-wall polysaccharides and alpha-galactosides in the flatus induced by the comsumption of a legume seed (lupin) in the rat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1990

The role of cell-wall polysaccharides and alpha-galactosides in the flatus induced by the comsumption of a legume seed (lupin) in the rat

Role des polysaccharides parietaux et des alpha-galactosides dans les flatulences induites par la comsommation d'une graine de legumineuse (lupin) chez le rat

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Dates et versions

hal-02709209 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02709209 , version 1
  • PRODINRA : 88913

Citer

Martine Champ, J.L. Barry, C. Bonnet, Serge Bérot, J. Delort-Laval. The role of cell-wall polysaccharides and alpha-galactosides in the flatus induced by the comsumption of a legume seed (lupin) in the rat. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1990, 10 (2), pp.317-323. ⟨hal-02709209⟩

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