Gas chromatography-mass spectrometry analysis of flavonoids in honey - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1993

Gas chromatography-mass spectrometry analysis of flavonoids in honey

T. Berahia
  • Fonction : Auteur
C. Cerrati
  • Fonction : Auteur
Sylvie Sabatier
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02702144 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02702144 , version 1
  • PRODINRA : 102799

Citer

T. Berahia, C. Cerrati, Sylvie Sabatier, Marie Josèphe Amiot. Gas chromatography-mass spectrometry analysis of flavonoids in honey. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1993, 13, pp.15-24. ⟨hal-02702144⟩
11 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More