Molecular studies of chicken acetyl-CoA carboxylase and fatty acid synthase genes, two candidates for genetic reduction of fatness - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1992

Molecular studies of chicken acetyl-CoA carboxylase and fatty acid synthase genes, two candidates for genetic reduction of fatness

N. Le Fur
  • Fonction : Auteur
Christian Diot
M. Douaire
  • Fonction : Auteur
J. Mallard
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02775496 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02775496 , version 1
  • PRODINRA : 107396

Citer

N. Le Fur, C. Mounier-El Kadhir, Christian Diot, M. Douaire, J. Mallard. Molecular studies of chicken acetyl-CoA carboxylase and fatty acid synthase genes, two candidates for genetic reduction of fatness. 19. World's Poultry Congress, Sep 1992, Amsterdam, Netherlands. ⟨hal-02775496⟩
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