Effects of graded amounts (0-50g) of dietary fat on postprandial lipemia and lipoproteins in normolipidemic adults - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue The American Journal of Clinical Nutrition Année : 1998

Effects of graded amounts (0-50g) of dietary fat on postprandial lipemia and lipoproteins in normolipidemic adults

C. Dubois
  • Fonction : Auteur
G. Beaumier
  • Fonction : Auteur
Cédric Juhel
  • Fonction : Auteur
M. Armand
Henri Portugal
  • Fonction : Auteur
A.M. Pauli
  • Fonction : Auteur
Latge Christian
D. Lairon
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02697183 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

Citer

C. Dubois, G. Beaumier, Cédric Juhel, M. Armand, Henri Portugal, et al.. Effects of graded amounts (0-50g) of dietary fat on postprandial lipemia and lipoproteins in normolipidemic adults. The American Journal of Clinical Nutrition, 1998, 67, pp.31-38. ⟨10.1093/ajcn/67.1.31⟩. ⟨hal-02697183⟩

Collections

INRA INRAE
12 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More