Beta-cryptoxanthin from Citrus juices: assessment of bioaccessibility using an in vitro digestion/Caco-2 cell culture model - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Journal of Nutrition Année : 2007

Beta-cryptoxanthin from Citrus juices: assessment of bioaccessibility using an in vitro digestion/Caco-2 cell culture model

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02661261 , version 1 (30-05-2020)

Identifiants

Citer

Claudie Dhuique-Mayer, Patrick Borel, Emmanuelle Reboul, Bertrand Caporiccio, Pierre Besancon, et al.. Beta-cryptoxanthin from Citrus juices: assessment of bioaccessibility using an in vitro digestion/Caco-2 cell culture model. British Journal of Nutrition, 2007, 97 (5), pp.883-890. ⟨10.1017/S007114507670822⟩. ⟨hal-02661261⟩
12 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More