Lipid content and essential fatty acid (EFA) composition of mature Congolese breast milk are influenced by mothers' nutritional status: Impact on infants' EFA supply - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue European Journal of Clinical Nutrition Année : 1998

Lipid content and essential fatty acid (EFA) composition of mature Congolese breast milk are influenced by mothers' nutritional status: Impact on infants' EFA supply

S. Tapsoba
  • Fonction : Auteur
M.C. Dop
  • Fonction : Auteur
F. Mbemba
  • Fonction : Auteur
P. Traissac
  • Fonction : Auteur
Yves Martin-Prével
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02688936 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02688936 , version 1
  • PRODINRA : 135417

Citer

G. Rocquelin, S. Tapsoba, M.C. Dop, F. Mbemba, P. Traissac, et al.. Lipid content and essential fatty acid (EFA) composition of mature Congolese breast milk are influenced by mothers' nutritional status: Impact on infants' EFA supply. European Journal of Clinical Nutrition, 1998, 52, pp.164-171. ⟨hal-02688936⟩
11 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More