Technological quality of broiler breast meat in relation to muscle hypertrophy - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2005

Die beziehung zwischen technologischen parametern der fleischqualität der brustmuskulatur und muskelhypertrophie beim broiler

Technological quality of broiler breast meat in relation to muscle hypertrophy

Cécile Berri
Elisabeth Le Bihan-Duval
Nathalie Jehl
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 765473
  • IdRef : 194325164
Michel Jacques M.J. Duclos
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02760536 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02760536 , version 1
  • PRODINRA : 13632

Citer

Cécile Berri, Martine Debut, Elisabeth Le Bihan-Duval, Véronique Santé-Lhoutellier, Nadim Haj Hattab, et al.. Technological quality of broiler breast meat in relation to muscle hypertrophy. 1. Working group meeting COST ACTION, Oct 2004, Porto, Portugal. ⟨hal-02760536⟩
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More