Ovotransferrin and lysozyme are constituents of the hen eggshell matrix - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1997

Ovotransferrin and lysozyme are constituents of the hen eggshell matrix

Joël Gautron
M.T. Hincke
  • Fonction : Auteur
J.M. Dominguez-Vera
  • Fonction : Auteur
J.M. García-Ruiz
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02767602 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02767602 , version 1
  • PRODINRA : 137218

Citer

Joël Gautron, M.T. Hincke, J.M. Dominguez-Vera, J.M. García-Ruiz, Yves Y. Nys. Ovotransferrin and lysozyme are constituents of the hen eggshell matrix. 7. European symposium on the quality of eggs and egg products, Sep 1997, Poznan, Poland. ⟨hal-02767602⟩

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