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Communication Dans Un Congrès Année : 1997

Comparative effect of pea hulls and fat source on the digestive performance and the activity of pancreatic and intestinal enzymes in Large White and Alentejano weaned piglets

Effet des coques de pois et de la nature des lipides du régime sur les performances digestives et l'activité des enzymes pancréatiques et intestinales chez des porcelets sevrés Large White et Alentejano

J.P.B. Freire
  • Fonction : Auteur
L.F. Cunha
  • Fonction : Auteur
J.A.A. Almeida
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02766833 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02766833 , version 1
  • PRODINRA : 138616

Citer

J.P.B. Freire, Jeannie Peiniau, L.F. Cunha, J.A.A. Almeida, A. Aumaitre. Comparative effect of pea hulls and fat source on the digestive performance and the activity of pancreatic and intestinal enzymes in Large White and Alentejano weaned piglets. 7. International symposium, May 1997, Saint-Malo, France. ⟨hal-02766833⟩

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