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Article Dans Une Revue Comparative Biochemistry and Physiology - Part A: Molecular and Integrative Physiology Année : 1998

Source of dietary protein influences kinetics of plasma gut regulatory peptide concentration in response to feeding in preruminant calves

Gwenola Le Drean
Véronique Rome
C. Bernard
  • Fonction : Auteur
J.A. Chayvialle
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02687206 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02687206 , version 1
  • PRODINRA : 138674

Citer

Isabelle Luron Le Huërou-Luron, M. Gestin, Gwenola Le Drean, Véronique Rome, C. Bernard, et al.. Source of dietary protein influences kinetics of plasma gut regulatory peptide concentration in response to feeding in preruminant calves. Comparative Biochemistry and Physiology - Part A: Molecular and Integrative Physiology, 1998, 119A (3), pp.817-824. ⟨hal-02687206⟩

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