Effects of the dietary protein : lipid ratio on growth and nutrient utilization in gilthead seabream (Sparus aurata L.) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture Nutrition Année : 1999

Effects of the dietary protein : lipid ratio on growth and nutrient utilization in gilthead seabream (Sparus aurata L.)

P.J.M. Santinha
  • Fonction : Auteur
Françoise Médale
Geneviève Corraze
E.F.S. Gomes
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02688661 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02688661 , version 1
  • PRODINRA : 140083

Citer

P.J.M. Santinha, Françoise Médale, Geneviève Corraze, E.F.S. Gomes. Effects of the dietary protein : lipid ratio on growth and nutrient utilization in gilthead seabream (Sparus aurata L.). Aquaculture Nutrition, 1999, 5, pp.147-156. ⟨hal-02688661⟩

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