Antioxidant composition and activity of barley (Hordeum vulgare) and malt extracts and of isolated phenolic compounds - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of the Science of Food and Agriculture Année : 1999

Antioxidant composition and activity of barley (Hordeum vulgare) and malt extracts and of isolated phenolic compounds

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02697971 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02697971 , version 1
  • PRODINRA : 140721

Citer

Pascale Goupy, M. Hugues, P. Boivin, Marie Josèphe Amiot. Antioxidant composition and activity of barley (Hordeum vulgare) and malt extracts and of isolated phenolic compounds. Journal of the Science of Food and Agriculture, 1999, 79, pp.1625-1633. ⟨hal-02697971⟩
12 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More