Control of the contamination by Staphylococcus aureus of goat raw milk and cheese - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2005

Control of the contamination by Staphylococcus aureus of goat raw milk and cheese

Renée de Cremoux
  • Fonction : Auteur
A Lauret
  • Fonction : Auteur
J Barral
  • Fonction : Auteur
B Poutrel
  • Fonction : Auteur
Mc Montel
  • Fonction : Auteur
D Beuvier
  • Fonction : Auteur
V Lictevout
  • Fonction : Auteur
Yves Lefrileux
  • Fonction : Auteur
Ph Roussel
  • Fonction : Auteur
V Heuchel
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02830709 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02830709 , version 1
  • PRODINRA : 143626

Citer

Renée de Cremoux, A Lauret, J Barral, B Poutrel, Florence Gilbert, et al.. Control of the contamination by Staphylococcus aureus of goat raw milk and cheese. 4th IDF International Mastitis Conference, Mastitis in dairy production : current knowledge and future solutions, 2005, Maastricht, Netherlands. pp.Inconnu. ⟨hal-02830709⟩
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More