Use of proton nuclear magnetic resonance (H-1-NMR) for brain comparison of healthy and scrapie sheep - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 2003

Use of proton nuclear magnetic resonance (H-1-NMR) for brain comparison of healthy and scrapie sheep

Ophélie Robert
  • Fonction : Auteur
Mca de Rouveze
  • Fonction : Auteur
Véronique Gilard
Myriam Malet-Martino
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 902372
R Martino
  • Fonction : Auteur
Véronique V. Gayrard-Troy
Nicole Picard-Hagen
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673955 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673955 , version 1
  • PRODINRA : 144664

Citer

Ophélie Robert, Mca de Rouveze, Véronique Gilard, Myriam Malet-Martino, R Martino, et al.. Use of proton nuclear magnetic resonance (H-1-NMR) for brain comparison of healthy and scrapie sheep. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 2003, 23 (1), pp.112-115. ⟨hal-02673955⟩

Collections

INRAE
11 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More