Article Dans Une Revue
Journal of the Science of Food and Agriculture
Année : 2007
Migration ProdInra : Connectez-vous pour contacter le contributeur
https://hal.inrae.fr/hal-02656938
Soumis le : samedi 30 mai 2020-00:21:01
Dernière modification le : samedi 25 juin 2022-21:20:24
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-02656938 , version 1
- DOI : 10.1002/jsfa.2928
- PRODINRA : 19226
- WOS : 000248240800015
Citer
Fabrice Achille Tetchi, Agnès Rolland-Sabaté, Georges N'Guessan Amani, Paul Colonna. Molecular and physicochemical where science meets business characterisation of starches from yam, cocoyam, cassava, sweet potato and ginger produced in the Ivory Coast. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2007, 87 (10), pp.1906-1916. ⟨10.1002/jsfa.2928⟩. ⟨hal-02656938⟩
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