Adding phytosterol esters into a meal lowers chylomicron cholesterol occurrence without altering lipid digestion - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Annals of Nutrition and Metabolism Année : 2011

Adding phytosterol esters into a meal lowers chylomicron cholesterol occurrence without altering lipid digestion

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02643520 , version 1 (28-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02643520 , version 1
  • PRODINRA : 209886
  • WOS : 000298011900176

Citer

Marie Josèphe Amiot, Nicolas Cardinault, D. Knol, Marion Nowicki, Romain Bott, et al.. Adding phytosterol esters into a meal lowers chylomicron cholesterol occurrence without altering lipid digestion. Annals of Nutrition and Metabolism, 2011, 58 (Suppl. 3), pp.79. ⟨hal-02643520⟩
15 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More