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Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Open air food markets around Montpellier: places for community building and re-localisation of urban food systems or just ordinary shopping places?

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hal-02745437 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02745437 , version 1
  • PRODINRA : 219360

Citer

Coline Perrin, Virginie Sancelme, Elodie Valette, Claire Cerdan. Open air food markets around Montpellier: places for community building and re-localisation of urban food systems or just ordinary shopping places?. 5. AESOP Conference on Sustainable Food Planning, Institut National de Recherche Agronomique (INRA). UMR Innovation et Développement dans l'Agriculture et l'Agro-alimentaire (0951).; Institut National de Recherche Agronomique (INRA). UMR Marchés, Organisations, Institutions et Stratégies d'Acteurs (1110).; United Nations Educational Scientific and Cultural Organization (UNESCO). Montpellier, INT., Oct 2013, Montpellier, France. 109 p. ⟨hal-02745437⟩
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