The first step of proanthocyanidin galloylation involves glucosyltransferases - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

The first step of proanthocyanidin galloylation involves glucosyltransferases

Fida Khater
Veronique V. Cheynier
Nancy N. Terrier
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02747555 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02747555 , version 1
  • PRODINRA : 222460
  • WOS : 000304108700299

Citer

Fida Khater, David Fournand, Sandrine S. Vialet, Emmanuelle Meudec, Veronique V. Cheynier, et al.. The first step of proanthocyanidin galloylation involves glucosyltransferases. 50. Anniversary Meeting of the Phytochemical Society of North America, Dec 2011, Hilo, Hawaii, United States. ⟨hal-02747555⟩
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