Hexabromocyclododecane in poultry and pork: a comprehensive study of exposure and transfer into products - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Hexabromocyclododecane in poultry and pork: a comprehensive study of exposure and transfer into products

G. Amand
  • Fonction : Auteur
C. Souchet
  • Fonction : Auteur
A. Charpiot
  • Fonction : Auteur
M. Marcon
  • Fonction : Auteur
E. Royer
  • Fonction : Auteur
Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
Elisabeth Baéza
B. Le Bizec
A. Travel
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02741715 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02741715 , version 1
  • PRODINRA : 295001

Citer

R. Cariou, A. Huneau-Salaün, Elena Dominguez-Romero, E. Omer, G. Amand, et al.. Hexabromocyclododecane in poultry and pork: a comprehensive study of exposure and transfer into products. 7. International Symposium on Brominated Flame Retardants, Apr 2015, Pékin, China. ⟨hal-02741715⟩
35 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More