How French subjects describe well-being from food and eating habits? Development, item reduction and scoring definition of the Well-Being related to Food Questionnaire (Well-BFQ©) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Appetite Année : 2016

How French subjects describe well-being from food and eating habits? Development, item reduction and scoring definition of the Well-Being related to Food Questionnaire (Well-BFQ©)

I. Guillemin
  • Fonction : Auteur
A. Marrel
  • Fonction : Auteur
B. Arnould
  • Fonction : Auteur
Lucile Capuron
E. Ginon
  • Fonction : Auteur
Sophie Layé
J.-M. Lecerf
  • Fonction : Auteur
M. Prost
  • Fonction : Auteur
M. Rogeaux
  • Fonction : Auteur

Résumé

à venir

Mots clés

Domaines

Psychologie
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01473212 , version 1 (21-02-2017)

Identifiants

Citer

I. Guillemin, A. Marrel, B. Arnould, Lucile Capuron, A. Dupuy, et al.. How French subjects describe well-being from food and eating habits? Development, item reduction and scoring definition of the Well-Being related to Food Questionnaire (Well-BFQ©). Appetite, 2016, 96, pp.333-346. ⟨10.1016/j.appet.2015.09.021⟩. ⟨hal-01473212⟩
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