Association between cooking practices and weight status in a general population from the NutriNet-Sante Study - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Association between cooking practices and weight status in a general population from the NutriNet-Sante Study

Severine Gojard
Solène Billaud
Sandrine Péneau
Serge Hercberg
Katia Castetbon
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203318

Mots clés

Fichier principal
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2015_Méjean_Annals of Nutrition and Metabolism_1.pdf (5.29 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02740396 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02740396 , version 1
  • PRODINRA : 358135
  • WOS : 000374988802198

Citer

Caroline Méjean, Severine Gojard, Solène Billaud, Pauline Ducrot, Sandrine Péneau, et al.. Association between cooking practices and weight status in a general population from the NutriNet-Sante Study. 12. European Nutrition Conference (FENS), Oct 2015, Berlin, Germany. pp.2. ⟨hal-02740396⟩
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