Integration of the sporulation temperature and pH into the process optimization to prevent <em>B. cereus</em> and <em>B. licheniformis</em> hazard. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2011

Integration of the sporulation temperature and pH into the process optimization to prevent B. cereus and B. licheniformis hazard.

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02807362 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02807362 , version 1
  • PRODINRA : 366420

Citer

Eugénie Baril, Louis Coroller, Olivier Couvert, Mohammed El Jabri, Ivan Leguerinel, et al.. Integration of the sporulation temperature and pH into the process optimization to prevent B. cereus and B. licheniformis hazard.. IAFP Annual meeting, 2011, Milwaukee, United States. 2011. ⟨hal-02807362⟩
12 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More