Modelling the evolution of liquid food products under continuous thermal treatment. Towards a predictive model for cream dessert structuration - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2014

Modelling the evolution of liquid food products under continuous thermal treatment. Towards a predictive model for cream dessert structuration

Artemio Plana-Fattori
Denis Flick
Camille Michon
Samir Mezdour
Fichier principal
Vignette du fichier
Plana-Fattori et al. (2014) (15th Food Colloids - Karlsruhe) (poster) (accepted version) (hal-02797093v1).pdf (592.24 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02797093 , version 1 (23-08-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02797093 , version 1
  • PRODINRA : 409139

Citer

Artemio Plana-Fattori, Fabrice F. Ducept, Q. Li, Denis Flick, Camille Michon, et al.. Modelling the evolution of liquid food products under continuous thermal treatment. Towards a predictive model for cream dessert structuration. Food Colloids Conference 2014 : Design of Food Colloid Functionality, Apr 2014, Karlsruhe, Germany. 2014. ⟨hal-02797093⟩
10 Consultations
1 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More