Optimum inclusion level of brewer's yeast in Senegalese sole (Solea senegalensis) diets: effects on growth preformance, feed utilisation and intermediary metabolism - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2017

Optimum inclusion level of brewer's yeast in Senegalese sole (Solea senegalensis) diets: effects on growth preformance, feed utilisation and intermediary metabolism

I. Goitia
  • Fonction : Auteur
S. Kaushik
Geneviève Corraze

Résumé

Optimum inclusion level of brewer's yeast in Senegalese sole (Solea senegalensis) diets: effects on growth preformance, feed utilisation and intermediary metabolism. Aquaculture Europe 2017
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01901337 , version 1 (22-10-2018)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01901337 , version 1
  • PRODINRA : 442462

Citer

L. Arantzamendi, I. Goitia, S. Kaushik, Geneviève Corraze. Optimum inclusion level of brewer's yeast in Senegalese sole (Solea senegalensis) diets: effects on growth preformance, feed utilisation and intermediary metabolism. Aquaculture Europe 2017, Oct 2017, Dubrovnik, Croatia. 2017. ⟨hal-01901337⟩
29 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More