Effect of rearing practices on the abundance of protein biomarkers of tenderness and intramuscular fat content in the French Rouge des Prés cows - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

Effect of rearing practices on the abundance of protein biomarkers of tenderness and intramuscular fat content in the French Rouge des Prés cows

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02734240 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02734240 , version 1
  • PRODINRA : 447196

Citer

Brigitte Picard, Mohammed Gagaoua, Muriel Bonnet. Effect of rearing practices on the abundance of protein biomarkers of tenderness and intramuscular fat content in the French Rouge des Prés cows. 10. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH10), Sep 2018, Clermont-Ferrand, France. Cambridge University Press, Advances in Animal Biosciences, 9 (3), 2018, 10th. International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH10). ⟨hal-02734240⟩
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