Electrical stunning of poultry : impact factors of stunning efficiency and meat quality - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

Electrical stunning of poultry : impact factors of stunning efficiency and meat quality

Marie-Christine Bourin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203061
Elisabeth Baéza
Christophe Souchet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205362
Laure Bignon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02734193 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02734193 , version 1
  • PRODINRA : 449924

Citer

Marie-Christine Bourin, Elisabeth Baéza, Christophe Souchet, Karine Anger, Maria-Céleste Le Bourhis, et al.. Electrical stunning of poultry : impact factors of stunning efficiency and meat quality. XVth EUROPEAN POULTRY CONFERENCE, Sep 2018, Dubrovnik, Croatia. ⟨hal-02734193⟩
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