Comparison of the environmental impacts of the goose’s fattened liver produced using overfeeding or spontaneous fattening - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

Comparison of the environmental impacts of the goose’s fattened liver produced using overfeeding or spontaneous fattening

Mots clés

Domaines

Autre [q-bio.OT]
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02795921 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02795921 , version 1
  • PRODINRA : 462182

Citer

Mathilde Brachet, Gérard Guy, Xavier Fernandez, Julien Arroyo, Laurence Fortun-Lamothe. Comparison of the environmental impacts of the goose’s fattened liver produced using overfeeding or spontaneous fattening. 25. World’s Poultry Congress, Sep 2016, Beijing, China. ⟨hal-02795921⟩
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