The environmental biorefinery: state-of-the-art on the production of hydrogen and value-added biomolecules in mixed-culture fermentation (vol 20, pg 3159, 2018) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue (Article De Synthèse) Green Chemistry Année : 2019

The environmental biorefinery: state-of-the-art on the production of hydrogen and value-added biomolecules in mixed-culture fermentation (vol 20, pg 3159, 2018)

Résumé

Correction for The environmental biorefinery: state-of-the-art on the production of hydrogen and value-added biomolecules in mixed-culture fermentation' by Roman Moscoviz et al., Green Chem., 2018, 20, 3159-3179.
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02628221 , version 1 (28-07-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02628221 , version 1
  • PRODINRA : 470599
  • WOS : 000465398000030

Citer

Roman Moscoviz, Eric Trably, Nicolas Bernet, Hélène Carrère. The environmental biorefinery: state-of-the-art on the production of hydrogen and value-added biomolecules in mixed-culture fermentation (vol 20, pg 3159, 2018). Green Chemistry, 2019, 21 (8), pp.2148-2148. ⟨hal-02628221⟩
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