Efficient screening of odorants' taste dimensions by gas chromatography olfactometry associated taste (GC-OAT) and olfactoscan - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2016

Efficient screening of odorants' taste dimensions by gas chromatography olfactometry associated taste (GC-OAT) and olfactoscan

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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02795109 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02795109 , version 1
  • PRODINRA : 471252

Citer

Carmen Barba, Elisabeth Guichard, Eliane Lagrange, Noëlle Béno, Thierry Thomas-Danguin. Efficient screening of odorants' taste dimensions by gas chromatography olfactometry associated taste (GC-OAT) and olfactoscan. 11. Wartburg symposium on flavor chemistry & biology, Jun 2016, Eisenach, Germany. 1 p., 2016. ⟨hal-02795109⟩
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