Variation of chicken technological meat quality in relation to genotype and preslaughter stress conditions. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Poultry Science Année : 2003

Variation of chicken technological meat quality in relation to genotype and preslaughter stress conditions.

Martine Debut
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Elisabeth Baéza
Cécile Arnould
N. Jehl
  • Fonction : Auteur
B. Boutten
  • Fonction : Auteur
Y. Jégo
  • Fonction : Auteur
Catherine C. Beaumont
Elisabeth Le Bihan-Duval
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02680531 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02680531 , version 1
  • PRODINRA : 4732

Citer

Martine Debut, Cécile Berri, Elisabeth Baéza, Nadine N. Sellier, Cécile Arnould, et al.. Variation of chicken technological meat quality in relation to genotype and preslaughter stress conditions.. Poultry Science, 2003, 82, pp.1829-1838. ⟨hal-02680531⟩
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