Comparison of set or stirred acid gels fermented at 42°C and 30°C - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2006

Comparison of set or stirred acid gels fermented at 42°C and 30°C

Résumé

Comparison of set or stirred acid gels fermented at 42°C and 30°C. IUFoST 13th World Congress of Food Science and Technology
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Format : Poster

Dates et versions

hal-02215943 , version 1 (31-07-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02215943 , version 1
  • PRODINRA : 478232

Citer

David Delaunay, Fanny Guyomarc'H, Marie-Hélène Famelart. Comparison of set or stirred acid gels fermented at 42°C and 30°C. IUFoST 13th World Congress of Food Science and Technology, Sep 2006, Nantes, France. 2005. ⟨hal-02215943⟩
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