Effect of enriching milk with native micellar casein upon the quality and biological values of Kashkaval cheese - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2006

Effect of enriching milk with native micellar casein upon the quality and biological values of Kashkaval cheese

Résumé

Effect of enriching milk with native micellar casein upon the quality and biological values of Kashkaval cheese. IUFoST 13th World Congress of Food Science and Technology
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Simov IUFOST 2006.pdf (170.36 Ko) Télécharger le fichier
Format : Poster

Dates et versions

hal-02215924 , version 1 (31-07-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02215924 , version 1
  • PRODINRA : 478248

Citer

Zh Simov, Jean-Louis Maubois, E Simova, Marie-Hélène Famelart. Effect of enriching milk with native micellar casein upon the quality and biological values of Kashkaval cheese. IUFoST 13th World Congress of Food Science and Technology, Sep 2006, Nantes, France. ⟨hal-02215924⟩
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