Process by which the sensory properties of a fermented dairy product are modified, and maturation thereof during the conservation of said product - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Brevet Année : 2005

Process by which the sensory properties of a fermented dairy product are modified, and maturation thereof during the conservation of said product

Rémy Cachon
Carole Delbeau
  • Fonction : Auteur
Gilles Feron
Henry Ledon
  • Fonction : Auteur

Domaines

Biotechnologies
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2007_cachon_brevet_1.pdf (647.98 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02819278 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02819278 , version 1
  • PRODINRA : 486997

Citer

Rémy Cachon, Carole Delbeau, Gilles Feron, Henry Ledon. Process by which the sensory properties of a fermented dairy product are modified, and maturation thereof during the conservation of said product. Patent n° : US 2007/0092605 A1. 2005, 12 p. ⟨hal-02819278⟩
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