Effects of two levels of water supply on the photosynthesis and the transpiration of a whole grapevine (Vitis vinifera, c.v. Cabernet Sauvignon) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1999

Effects of two levels of water supply on the photosynthesis and the transpiration of a whole grapevine (Vitis vinifera, c.v. Cabernet Sauvignon)

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02764727 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02764727 , version 1
  • PRODINRA : 52718

Citer

Nathalie Ollat, J.P. Tandonnet. Effects of two levels of water supply on the photosynthesis and the transpiration of a whole grapevine (Vitis vinifera, c.v. Cabernet Sauvignon). 1. Workshop on Water Relations of Grapevines, May 1998, Stuttgart, Germany. ⟨hal-02764727⟩

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