Sensory and physico-chemical approaches to flavour release from salad dressing in relation to the structure - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2000

Sensory and physico-chemical approaches to flavour release from salad dressing in relation to the structure

V. Rosselin
  • Fonction : Auteur
F. Sauvageot
  • Fonction : Auteur
L. Beck
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02768765 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02768765 , version 1
  • PRODINRA : 55558

Citer

M. Charles, V. Rosselin, F. Sauvageot, L. Beck, E. Guichard. Sensory and physico-chemical approaches to flavour release from salad dressing in relation to the structure. 9. Weurman Flavour Research Symposium, Jun 1999, Freising, Germany. ⟨hal-02768765⟩
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