The protein net electric charge determines the surface rheological properties of ovalbumin adsorbed at the air-water interface - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Hydrocolloids Année : 2000

The protein net electric charge determines the surface rheological properties of ovalbumin adsorbed at the air-water interface

F. Gauthier
  • Fonction : Auteur
C. Alonso
  • Fonction : Auteur
F. Graner
  • Fonction : Auteur
Thomas Croguennec
G. Brulé
  • Fonction : Auteur
A. Renault
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694337 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694337 , version 1
  • PRODINRA : 60075

Citer

Stephane Pezennec, F. Gauthier, C. Alonso, F. Graner, Thomas Croguennec, et al.. The protein net electric charge determines the surface rheological properties of ovalbumin adsorbed at the air-water interface. Food Hydrocolloids, 2000, 14, pp.463-472. ⟨hal-02694337⟩

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