Phytochelatins in roots are earlier biochemical biomarkers than leaf fatty acids in tomato (Lycopersicon Esculentum) exposed to Cadmium - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2001

Phytochelatins in roots are earlier biochemical biomarkers than leaf fatty acids in tomato (Lycopersicon Esculentum) exposed to Cadmium

Michel Mench
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203944
V. Vacchina
  • Fonction : Auteur
N. Verdoni
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02759472 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02759472 , version 1
  • PRODINRA : 60461

Citer

Michel Mench, V. Vacchina, N. Verdoni, B. Jaumouillé. Phytochelatins in roots are earlier biochemical biomarkers than leaf fatty acids in tomato (Lycopersicon Esculentum) exposed to Cadmium. 6. International conference, Jul 2001, Guelph, Canada. ⟨hal-02759472⟩

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