Relationships between rate of muscle Ph fall post-mortem and processing ability of turkey meat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2001

Relationships between rate of muscle Ph fall post-mortem and processing ability of turkey meat

Elisabeth Baéza
Cécile Berri
Hervé Rémignon
R. Babile
  • Fonction : Auteur
G. Le Pottier
  • Fonction : Auteur
Thierry Astruc
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02761839 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02761839 , version 1
  • PRODINRA : 61106

Citer

Xavier Fernandez, Véronique Santé-Lhoutellier, Elisabeth Baéza, E. Lebihan-Duval, Cécile Berri, et al.. Relationships between rate of muscle Ph fall post-mortem and processing ability of turkey meat. 15. European symposium on the quality of poultry meat, Sep 2001, Kusadasi, Turkey. ⟨hal-02761839⟩

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