Aquaprot, recovery of under-utilised fisheries resources to obtain improved food ingredients in aquaculture - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2002

Aquaprot, recovery of under-utilised fisheries resources to obtain improved food ingredients in aquaculture

C. Bald
  • Fonction : Auteur
G. Aurrekoetexea
  • Fonction : Auteur
I. Gartzia
  • Fonction : Auteur
M.N. Perera
  • Fonction : Auteur
Pierre Aguirre
Thierry Boujard
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02763889 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02763889 , version 1
  • PRODINRA : 61462

Citer

C. Bald, G. Aurrekoetexea, I. Gartzia, M.N. Perera, Pierre Aguirre, et al.. Aquaprot, recovery of under-utilised fisheries resources to obtain improved food ingredients in aquaculture. Aquaculture and Environment Symposium, 7. Bordeaux Aquaculture, Sep 2002, Bordeaux, France. ⟨hal-02763889⟩

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