Between line variability of chicken technological meat quality under different pre-slaughter conditions. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2003

Between line variability of chicken technological meat quality under different pre-slaughter conditions.

Martine Debut
  • Fonction : Auteur
Cécile Berri
Elisabeth Baéza
Cécile Arnould
B. Boutten
  • Fonction : Auteur
N. Jehl
  • Fonction : Auteur
Y. Jégo
  • Fonction : Auteur
Catherine C. Beaumont
Elisabeth Le Bihan-Duval
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02760195 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02760195 , version 1
  • PRODINRA : 6333

Citer

Martine Debut, Cécile Berri, Elisabeth Baéza, Nadine N. Sellier, Cécile Arnould, et al.. Between line variability of chicken technological meat quality under different pre-slaughter conditions.. Proceedings, XVIth European Symposium on the Quality of Poultry Meat & Xth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, 2003, Proceedings, France. ⟨hal-02760195⟩
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