Effects of microflora status, dietary bile salts and guar gum on lipid digestibility, bile salts, and histomorphology in broiler chickens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Poultry Science Année : 2003

Effects of microflora status, dietary bile salts and guar gum on lipid digestibility, bile salts, and histomorphology in broiler chickens

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02672195 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02672195 , version 1
  • PRODINRA : 64573

Citer

S. Maisonnier, J. Gomez, Annie Brée, Cécile Berri, Elisabeth Baéza, et al.. Effects of microflora status, dietary bile salts and guar gum on lipid digestibility, bile salts, and histomorphology in broiler chickens. Poultry Science, 2003, 82 (5), pp.805-814. ⟨hal-02672195⟩
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