Productive and carcass classification traits on chemical and instrumental meat quality characteristics of ten local cattle breeds of the Southwest of Europe. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2001

Productive and carcass classification traits on chemical and instrumental meat quality characteristics of ten local cattle breeds of the Southwest of Europe.

C. Sañudo
  • Fonction : Auteur
J.L. Olleta
  • Fonction : Auteur
M.M. Campo
  • Fonction : Auteur
B. Panea
  • Fonction : Auteur
M. Olivan
  • Fonction : Auteur
David Garcia
  • Fonction : Auteur
M.A. Oliver
  • Fonction : Auteur
M. Espejo
  • Fonction : Auteur
J. Piedrafita
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02761054 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02761054 , version 1
  • PRODINRA : 6522

Citer

C. Sañudo, J.L. Olleta, Gilles G. Renand, M.M. Campo, B. Panea, et al.. Productive and carcass classification traits on chemical and instrumental meat quality characteristics of ten local cattle breeds of the Southwest of Europe.. British Society of Animal Science, 2001, York. ⟨hal-02761054⟩
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