The mouth-feel properties of grape and apple proanthocyanidins in a wine-like medium - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of the Science of Food and Agriculture Année : 2003

The mouth-feel properties of grape and apple proanthocyanidins in a wine-like medium

S. Vidal
  • Fonction : Auteur
L. Francis
  • Fonction : Auteur
M. Kwiatkowski
  • Fonction : Auteur
R. Gawel
  • Fonction : Auteur
Veronique V. Cheynier
E.J. Waters
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02680513 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

Citer

S. Vidal, L. Francis, Sylvain Guyot, Nathalie Marnet, M. Kwiatkowski, et al.. The mouth-feel properties of grape and apple proanthocyanidins in a wine-like medium. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2003, 83 (6), pp.564-573. ⟨10.1002/jsfa.1394⟩. ⟨hal-02680513⟩
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