Effect of total replacement of dietary fish meal by plant protein sources on early post mortem changes in the biochemical and physical parameters of rainbow trout - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Veterinary Research Communications Année : 2004

Effect of total replacement of dietary fish meal by plant protein sources on early post mortem changes in the biochemical and physical parameters of rainbow trout

G. Parisi
  • Fonction : Auteur
M. de Francesco
  • Fonction : Auteur
Françoise Médale
F. Scappini
  • Fonction : Auteur
M. Mecatti
  • Fonction : Auteur
S.J. Kaushik
B.M. Poli
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673545 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673545 , version 1
  • PRODINRA : 74921

Citer

G. Parisi, M. de Francesco, Françoise Médale, F. Scappini, M. Mecatti, et al.. Effect of total replacement of dietary fish meal by plant protein sources on early post mortem changes in the biochemical and physical parameters of rainbow trout. Veterinary Research Communications, 2004, 28, pp.237-240. ⟨hal-02673545⟩

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