Effects of the suppression of dietary fish oil on hepatic intermediary metabolism in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2004

Effects of the suppression of dietary fish oil on hepatic intermediary metabolism in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02761277 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02761277 , version 1
  • PRODINRA : 74927

Citer

S. Ducasse, Geneviève Corraze, N. Richard, Françoise Médale, Sadasivam S. Kaushik, et al.. Effects of the suppression of dietary fish oil on hepatic intermediary metabolism in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). 11. International Symposium on Nutrition and Feeding in Fish, May 2004, Phuket Island, Thailand. ⟨hal-02761277⟩

Collections

INRA INRAE PHASE
2 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More